ÖĞRENCİ DESTEK - BURS FONU

Değerli Mezunlarımız,


Her eğitim öğretim yılında, üniversitemizde okuyan başarılı ama maddi olarak zor durumda olan öğrencilerimize destek olabilmek amaçlı Başkent Üniversitesi Mezunlar ve Mensuplar Derneği Yönetim Kurulu tarafından  2018 yılı Ekim ayında ‘Burs Fonu’ oluşturulması kararlaştırılmıştır. Bu kapsamda Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı ile yürüteceğimiz detaylı çalışma ile belirlenecek sınırlı sayıda öğrenciye ilk olarak Aralık 2018 ‘den başlamak ve Mayıs 2019’ a  kadar sürmek üzere (6 ay süreyle) burs desteği sağlanması düşünülmüştür.

Fon oluşturmaktaki amacımız; toplam bütçeyi makul aylıklar ile maksimum öğrenciye ulaştırabilmektir. Fonumuzun sağlıklı yönetilebilmesi için;

1-6 ayı içeren toplam ödemeyi tek seferde yapabilirsiniz.
2-Yapılacak yardım miktarını 6 aya eşit olarak bölerek de yapabilirsiniz.
*Burs ödemeleri her ayın 10-15. günleri arasında yapılacağından ; desteklerinizi her ayın ilk 10 günü içinde tarafımıza ulaştırmanız gerekmektedir.

NOT: Destek bedeli için bir miktar belirlenmemiş olup,bağışçılar istedikleri tutarda yardımda bulunabilirler.Fonda toplanacak para tümüyle öğrenci bursu olarak değerlendirilecektir.Destek verecek mezunlarımıza bankaya yatırdıkları burs ücreti kadar bağış makbuzu düzenlenip tarafına gönderilecektir.

Süreç içerisinde destekçilerimiz ve burs alan öğrencilerimizi tanıştıracağımız etkinlik ve organizasyonlar gerçekleştirilecektir.

Tüm detayları siz değerli mezunlarımızın bilgilerine sunar, talep, destek ve önerileriniz konusunda tarafımıza  mail ile dönüş yapmanızı rica ederiz.

Hesap Adı: BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ MEZUNLAR VE MENSUPLARI DERNEĞİ

Hesap No: 3430-4892987-351

IBAN: TR02 0013 4000 0048 9298 7000 01

Açıklama: BURS FONU

 

 

BAŞMED

Bu Haberi Paylaş